Siirry sisältöön
Tekstikoko A A
VALIKKO

Lapsiperheiden sosiaalipalvelut

Ohjaus ja neuvonta

Lapsiperheiden sosiaalipalvelujen tavoitteena on edistää ja ylläpitää lasten, nuorten ja perheiden toimintakykyä, sosiaalista hyvinvointia, turvallisuutta ja osallisuutta.

Lapsiperheiden sosiaalipalvelut tarjoaa lapsiperheille tarkoitettua ohjausta ja neuvontaasellaisissa elämäntilanteissa, joissa perheillä ei ole tietoa, mistä tukea ja palveluita voi saada. Myös eri viranomaistahot voivat ottaa yhteyttä sosiaaliohjaajaan ja konsultoida nimettömästi asiakkaan asioista. Neuvontaa voit saada soittamalla puhelinajalla sosiaaliohjaajalle ja tarvittaessa voidaan varata aika tapaamiseen.

Yhteydenotot

Lapsiperheiden sosiaalipalveluissa käsitellään perheitä koskevat yhteydenotot ja ilmoitukset. Tarvittaessa aloitetaan palveluntarpeen arviointi, joka toteutetaan yhteistyössä lapsen, huoltajan ja lapselle muiden läheisten ihmisten kanssa. Mukana voi olla myös lapsen ja perheen muut yhteistyöverkostot. Arviointi tehdään siinä laajuudessa kuin tilanne vaatii. Arvioinnin myötä pyritään varmistamaan, että perheellä on tarvittavat ja riittävät palvelut käytössään.

Äkillisissä/kiireellisissä tilanteissa voit ottaa yhteyttä lastensuojelun virka-ajan (ma-pe klo 8-16) päivystyspuhelimeen numerossa 044 4457 825. Virka-ajan ulkopuolella ja viikonloppuisin sosiaalipäivystäjän tavoittaa hätäkeskuksen kautta numerosta 112.

Yhteydenotto sosiaalitoimeen -lomakkeen
saat auki tästä klikkaamalla
pdf, 46 kb

Lapsiperheiden sosiaalipalveluiden yhteystiedot

Puhelinajat: ma - to
klo 12.00 - 13.00

Kiireellinen sosiaalipäivystys virka-aikana klo 8 - 16
puh. 044 4457 825
Virka-ajan ulkopuolella yleinen hätänumero 112

Teija Myllylä
sosiaaliohjaaja
puh. 044 4456 591

Sirpa Pengerkoski
sosiaalityöntekijä - lastenvalvoja
puh. 040 6303 509

Mirjami Räisänen
vs. sosiaaliohjaaja
puh. 044 4457 826