Siirry sisältöön
Tekstikoko A A
VALIKKO

Kotikuntoutustiimi

Kotikuntoutustiimi tarjoaa matalan kynnyksen ohjaus- ja neuvontapalveluita. Jos olet ollut huolissasi omasta tai läheisesi kotona pärjäämisestä, voit ottaa yhteyttä tiimin palveluohjaajaan.

Kotikuntoutustiimin tehtävänä on ylläpitää ja edistää ikäihmisen arjen toimintakykyä ja tukea turvallista kotona asumista. Kotikuntoutustiimistä saa tietoa ikäihmisten palveluista.

Kotikuntoutustiimi on moniammatillinen asiantuntijayksikkö, johon kuuluvat palveluohjaaja, kotiutushoitaja, muistikoordinaattori, toimintaterapeutti ja fysioterapeutti. Kotikuntoutustiimi toimii koko Selänteen alueella.

Palveluohjaaja vastaa avopalveluiden asiakaskohtaisesta suunnittelusta ja ottaa vastaan lakisääteiset palvelutarpeen arvioinnit.

Muistikoordinaattori suunnittelee ja toteuttaa muistiasiakkaan kotona selviytymistä sekä järjestää ryhmätoimintaa.

Toimintaterapeutti ja fysioterapeutti arvioivat ja tukevat arjen toiminta-ja liikuntakykyä mm. itsestä ja kodista huolehtimisessa ja tekevät apuvälinetarpeen arviointia. Toimintaa voi olla myös ryhmämuotoisena.

Kotiutushoitaja toimii kotiutuvien asiakkaiden jatkopalvelujen järjestämisen suunnittelussa vuodeosaston, erikoissairaanhoidon, kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen välillä.

SENIORINEUVOLA

Seniorineuvola on tarkoitettu kotona asuville ikäihmisille. Seniorineuvolan tarkoituksena on tukea ja opastaa asiakasta terveyden omaehtoiseen seurantaan ja edistämiseen. Käynnistä peritään 11,50 € /3 ensimmäiseltä käynniltä vuodessa sairaanhoidollisilta käynneiltä. Seniorineuvola on neuvonta- ja ohjauspainotteista. Vastaanotolla voidaan tarkistaa lääkelistaa ajantasalle sekä mitata verenpainetta ja verensokeria.

Haapajärvi Ma ja Ke ajanvarauksella ja ilman Puh. 044 4456415

Pyhäjärvi Ti ja To ajanvarauksella ja ilman Puh. 040-1808975

Reisjärvi Ma 12-13 ajanvarauksella ja ilman Puh. 044-4456369

Kotikuntoutustiimi

Palveluohjaaja
Riitta Pirttimaa
puh. 040-1808954

Muistikoordinaattori
Heidi Vaaramaa
puh. 040-1808955

Fysioterapeutti
Tuula Kauppinen
puh. 040-1808957

Palveluohjaaja
Marja Niemelä
puh. 040-1808956