Siirry sisältöön
Tekstikoko A A
VALIKKO

Avoin varhaiskasvatus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen järjestämää avointa varhaiskasvatusta on tarjolla Pyhäjärvellä.

Pyhäjärvellä on tarjolla lapsille leikkikerhotoimintaa haja-asutusalueilla 4-6 -vuotiaille ja leikkikenttätoimintaa kesäisin 4-10 -vuotiaille. Leikkikerhotoiminta tarjoaa osa-aikaista, turvallista ja monipuolista viriketoimintaa haja-asutusalueiden lapsille sekä antaa heille mahdollisuuden toimia vertaisryhmässä ennen oppivelvollisuuden alkamista. Leikkikerhotoiminta on vaihtoehtoinen valinta kunnalliselle päivähoitopaikalle. Leikkikerhossa päivittäinen toiminta rakentuu sekä ohjatun että vapaan leikin ympärille.

Varhaiskasvatuskerhot on tarkoitettu 3 - 6 -vuotiaille lapsille, jotka eivät ole kodin ulkopuolella hoidossa.

Kerhon tavoitteena on yhdessä toimimisen taitojen opettelu, opittujen ja uusien taitojen harjoittelu, mukavat kokemukset ja leikki. Kerhopäivinä ulkoillaan, harjoitellaan kädentaitoja, lauletaan, luetaan satuja ja tietenkin leikitään. Toimintaan ilmoittaudutaan täyttämällä erillinen hakemus, jonka voi tulostaa Selänteen nettisivuilta.

Lapsiparkki, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8.45 - 11.30

Avoimessa päiväkodissamme toimii kerran viikossa lapsiparkki, johon vanhemmat voivat tuoda lapsensa hoitoon asiointikäyntien ajaksi. Hoitoaika on 2 tuntia kerrallaan ja lapsiparkkiin täytyy ilmoittautua ennakkoon.
Ilmoittautuminen tapahtuu maanantaisin puhelimitse (044 445 6270), ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän koko vaihtelee hoidettavien lasten ikäjakauman mukaan.


Muut avoimen varhaiskasvatuksen järjestäjät Selänteen alueella:

Mannerheimin lastensuojeluliitto (MLL)
www.mll.fi/paikallisyhdistykset

Seurakunnan järjestämä toiminta
www.pyhajarvi.seurakunta.net

Avoimen varhaiskasvatuksen yhteystiedot

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@selanne.net

Pyhäjärvi:
Kerho-ohjaaja
Tarja Tikkanen
Avoimen varhaiskasvatuksen toimisto
Ollintie 25
86800 PYHÄSALMI
puh. 044 445 7671
tarja.tikkanen@selanne.net