Siirry sis�lt��n
Tekstikoko A A
VALIKKO

SELÄNNE TIEDOTTAA


HOITOTARVIKEJAKELU TOIMII POIKKEUSAIKANA 27.4.2020 ALKAEN SEURAAVASTI:


Pyydämme asiakkaita AINA SOITTAMAAN tarvittavista ja hänelle myönnetyistä hoitotarvikkeista. Ne pakataan valmiiksi ja noudetaan terveyskeskuksesta seuraavana päivänä. HOITOTARVIKEJAKELU EI OLE AVOINNA.

Haapajärvellä soittoaika keskiviikkoisin klo 9-11 Puh. 044-4456 324, puhelintunti ma-ti-to klo 9-10, muuna aikana voit jättää viestin vastaajaan. Hoitotarvikkeet kerätään soiton perusteella ja sen voi hakea seuraavana päivänä neuvontaa vastapäätä olevasta kaapista. Paketin päälle merkitään soittajan puhelinnumero ja sillä jokainen tunnistaa oman pakettinsa.

Pyhäjärvellä soittoaika keskiviikkoisin klo 9-11 puh. 040-6324319, puhelintunti ma-ti-to klo 9-10, muuna aikana voit jättää viestin vastaajaan. Hoitotarvikkeet kerätään soiton perusteella ja ne voi hakea seuraavana päivänä terveyskeskuksen pääoven vieressä olevasta kaapista. Paketin päälle merkitään soittajan puhelinnumero ja sillä jokainen tunnistaa oman pakettinsa.

Reisjärvellä soittoaika keskiviikkoisin klo 9-11 Puh. 040-3008 330, puhelintunti ma-ti-to klo 9-10, muuna aikana voit jättää viestin vastaajaan. Hoitotarvikkeet kerätään soiton perusteella ja ne voi hakea seuraavana päivänä terveyskeskuksen eteisen kaapista. Paketin päälle merkitään soittajan puhelinnumero ja sillä jokainen tunnistaa oman pakettinsa.

Mikäli kuulut riskiryhmään tai et muuten pääse hakemaan hoitotarvikkeita, sovi soittaessasi asiasta. Hoitotarvikkeet voi toimittaa kotiin kuntien vapaaehtoiset.